Hajdi Klum uživa na plaži sa 13 godina mlađim dečkom

Izvor: Story, 29.Jul.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdi Klum uživa na plaži sa 13 godina mlađim dečkom

Vrelo leto utiče i na čuvenu manekenku Hajdi Klum koja je pre neki dan putem Instagrama poručila svom novom dečku da ga voli, na ekskluzivnim fotografijama pogledajte i kako se njih dvoje provode...

Hajdi Klum

Par je trenutno na krstarenju u Italiji, a uslikani su na jednoj plaži na Sardniji kako razmenjuju nežnosti i ne mogu da skinu ruke jedno s drugog.

Pre samo nekoliko dana Hajdi je Vitu čestitala rođendan preko Instagrama, a kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << fotke je napisala: Volim te! Srećan rođendan.

Vila Hajdi Klum vredna 13 i po miliona dolara (FOTO)

Hajdi je još jednom pokazala svoju savršenu figuru kojoj se mnogi dive budući da je mama četvoro dece.

Hajdi Klum: Druga mladost uz novog dečka

Vito Šnabel (29) i Hajdi Klum (42) nerazdvojni su od marta prošle godine, a pre veze s njim Hajdi je bila u vezi sa telohraniteljem Martinom Kristenom.

Vito izgleda voli starije devojke od sebe, jer je pre veze s Hajdi imao aferu s glumicom Demi Mur.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.