HIT CIPELE ZA 2012.

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT CIPELE ZA 2012.

Platforme i pune pete ostaju moderne, a novina su cipele sa četvrtastim vrhovima, kaubojke i metalni špic na salonkama

Nova sezona, novi modeli.

Ako ste ljubitelj cipela i jedva čekate da vidite šta će biti popularno u predstojećoj sezoni, na pravom ste mestu!

Kad je reč o obući za proleće, dizajneri su se ovaj put poigrali minimalizmom, ali i komplikovanim stilovima, a što se trendova koji ostaju tiče - uglavnom se odnose na platforme i pune >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << štikle, koje će ostati u trendu. Novitet su četvrtasti vrhovi, cipele i čizme u kaubojskom fazonu i pastelno obojene potpetice.

Široki kaiš oko zgloba

Ovog proleća dizajneri su možda „smanjili doživljaj" što se tiče ukrasa (resica, perlica...), ali su zato podebljali kaiš koji se obavija oko zgloba, pa sada deluje kao široka narukvica za nogu. Ovakve cipele kombinuju se s kraćim suknjama ili kratkim pantalonama da izduže nogu, ili se nose uz tričetvrt pantalone.

Puna peta

Puna i stabilna štikla već je nekoliko sezona „in". Ove sezone novina su nove forme i oblik koji podseća na salonke.

Kaubojke

Ovog proleća kaubojske cipele i dalje su popularne. Kombinujte ih sa klasičnim pantalonama i jednostavnom majicom ili sakoom.

Što više pertlica, to bolje

Cipele i sandale na vezivanje i superseksi sandale inspirisane korsetima definitivno su bile među uočljivom obućom na prolećnim revijama.

Četvrtasti prednji deo

U modu se vraćaju cipele sa četvrtastim prednjim delom, ali u modernoj verziji. Četvrtasti vrh se može videti na salonkama s tankim đonom ili pak platformama s punom petom.

Jednostavne sandale

Elegantne sandale s visokom potpeticom i što manjim brojem kaišića bile su čest izbor dizajnera na prolećnim revijama. Ove jednostavne sandale mogu lako da se kombinuju sa svakim komadom garderobe, od ženstvenih sukanja do džinsa.

Pastelne boje

Ovog proleća nova paleta boja sastavljena je od sofisticiranih pastelnih tonova. Nežne nijanse pojavile su se na klasičnim salonkama, jednostavnim sandalama i platformama za plažu, na svim vrstama materijala. Cipele kombinujte sa cvetnim suknjama ili crnom i belom odećom kako bi došle do izražaja.

Bele salonke

Proteklih sezona bile su popularne cipele u boji kože, ali njih slobodno možete da spremite u orman, jer su sada hit bele salonke. Ove cipelice nose se i u dnevnim i u večernjim prilikama.

Umetničke platforme

Ako volite da budete primećeni, a volite vrtoglavo visoke štikle, onda bi jedan ovakav model mogao biti idealan za vas.

Egzotični materijali

Cipele i sandale od krokodilske i zmijske kože u suptilnim, neupadljivim bojama donose dašak luksuza.

Metalni vrh

Po ugledu na radničke i kaubojske čizme, metalni vrh u srebrnoj ili zlatnoj boji stavljen je i na salonke. Ove cipele kombinuju se s potpuno jednostavnim autfitom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.