HIGIJENA JE SEKSI

Izvor: Kurir, 11.Jun.2011, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIGIJENA JE SEKSI

Džaba šarm ako si nisi čist! Sigurni smo da svaka normalna žena obožava kad muškarac brine o svom izgledu i kad vodi računa o sebi, jer niko ne voli da pored sebe ima štrokavu osobu. I zaista - živa je istina da je najseksepilniji onaj frajer koji drži do sebe

Džaba šarm ako si nisi čist!

Sigurni smo da svaka normalna žena obožava kad muškarac brine o svom izgledu i kad vodi računa o sebi, jer niko ne voli da pored sebe ima štrokavu osobu. I zaista - >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << živa je istina da je najseksepilniji onaj frajer koji drži do sebe!

* Užasno je kad muškarac ima neuredne nokte. Pa, budite iskreni, koja bi žena ili devojka želela da je diraju takvim rukama? Takvu osobu uglavnom smatraju neozbiljnom i neodgovornom, a to, priznaćete, ženama nije nimalo privlačno.

* Lep osmeh je jedan od važnijih faktora na koji svi padaju, a da ne pričamo o tome koliko je grozno kad se nekome oseća iz usta. Dobro, ponekad se može preživeti miris crnog ili belog luka, ali onaj najgori spoj cigareta, alkohola i neopranih zuba je prosto nepodnošljiv. Zapamtite, muškarac s lepim zubima u prednosti je već od samog starta.

* Ono na šta žene mnogo obraćaju pažnju je miris. Pa, zar nije najlepše kad muškarac lepo i muževno miriše? Ali, nažalost, ima i onih koji o tome apsolutno ne vode brigu. To je upravo ona sorta koja ne koristi ama baš nikakav dezodorans, a čini nam se ni sapun, i koja se kupa svaki drugi dan. I ono najgore - smatra da je u redu da se takav pojavi u javnosti! E pa, dragi smrdljivci, takvim ponašanjem samo pokazujete da ne poštujete ni sebe, a ni ceo ženski rod.

Da se razumemo, ovaj tekst nije posvećen svim muškarcima već onim izuzecima koji nam pokvare dan. Nadamo se da smo ih bar malo podstakli na razmišljanje... I da, i te kako znamo da ima i dosta štrokavih žena, ali o njima drugi put...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.