Groktali na policajku, ona smršala 89 kilograma!

Izvor: Kurir, 11.Jun.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Groktali na policajku, ona smršala 89 kilograma!

Karolina Kendel, britanska policajka, smršala je jer nije mogla da izdrži uvrede i groktanje prolaznika

LONDON - Carolina Kendel za samo 10 meseci smršala neverovatnih 89 kilograma.

Britanka se zaposlila u policiji i odmah je počela da se deblja zbog svakodnevnog stresa ko je taj posao nosi sa sobom.

Pošto više nije mogla da trpi uvrede zbog njenih 159 kilograma prihvatila se posla u kancelariju  policijskoj stanici.

"Ljudi su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobacivali da sam debela svinja i groktali na mene. Mogla sam da i teoretski da se izborim sa tim jer je to uvreda, ali nisam mogla baš sve da ih hapsim !", ispričala je policajka.

Međuti, tek kada se pojavila na televiziju i to samo na 15 sekundi navelo je da smrša. "Bila sam na TV samo 15 sekundi i izgovorila samo rekla samo jednu rečenicu u uniformi, ali je bilo dovoljno da izazove neke stvarno gadne i zlobne komentare u vezi sa mojom težinom, pre svega jer sam policajka. Posle sam videla užasne komentare na Tviteru i odlučila sam da nešto preduzmem", poverila se Karolina

Karolina koja sada ima 69 kilograma i svakodnevno pešači 32 kilometra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.