Greška!

Izvor: Mondo, 01.Maj.2015, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greška!

Kendal Džener je ovom fotografijom pokušala da uradi nešto sasvim drugo, ali svu pažnju privukle su njene "Kelvin Klajn" gaćice.

Foto: Instagram/kendalljenner

 Mlađa sestra Kim Kardašijan pozirala je sedeći u farmerkama na krevetu, ali su izvirile njene "Kelvin Klajn" gaćice. Kendal je inače zaštitno lice ovog brenda, ali poenta fotografije je bila da obeleži Dan džinsa, čiji je cilj ukaivanje na seksualno zlostavljanje.

Stotine žena učestvovale >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su u ovoj kampanji na Instagramu, a među njima je bilo manekenki, poznatih ličnosti, ali i "običnih" dama.

Na zvaničnom sajtu Dana džinsa objašnjeno je u čemu je poenta obeležavanja.

"Ovaj dan obeležava se već 16 godina. Kampanju je započeo italijanski Vrhovni sud, gde je presuda jednog čoveka optuženog za silovanje poništena zbog toga što je silovana devojka nosila uske farmerke što je na izvestan način pomoglo silovatelju da joj ih skine, pa se to smatra kao njen pristanak na seksualni odnos".

"Narednog dana, žene iz italijanskog Parlamenta došle su na posao u farmerkama, kako bi pokazale solidarnost sa žrtvom. Kampanja Dan džinsa je odgovor na ovaj slučaj i aktivizam koji ga okružuje", piše na sajtu.

Kendal Džener nije mnogo napisala u opisu fotografije već je samo haštag #DenimDay linkovala na zvaničnu stranicu kampanje. Nijedna od njenih sestara nije javno podržala ovu kampanju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.