Google Transit – vodič kroz gradski prevoz, prvo u Nišu

Izvor: Megafon.co, 18.Maj.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Transit – vodič kroz gradski prevoz, prvo u Nišu

Možda u svom gradu nemate potrebu da koristite Google Transit, jer znate sve linije gradskog prevoza. A možda znate samo one koje i sami najčešće koristite. A kada treba da odete u neki drugi deo grada, niste sigurni kojom je linijom najbolje da to uradite. Svakako, kada ste u nekom gradu prvi put, Google Transit je i više nego koristan.
Od sada će tako biti i u Nišu. I Nišlije kojima treba pomoć ili podsetnik za to koji autobus im je najbolja opcija, ali i turisti – domaći i >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << strani, od sada će moći da na Guglovim mapama saznaju detalje o tome kako da najbrže stignu do željene destinacije.
Niš je prvi grad u Srbiji u kome je dostupan Google Transit, deo Gugl mapa. On omogućava da u realnom vremenu pronađete kako da gradskim prevozom stignete od jedne lokacije do druge.
Kako koristiti Google Transit Korišćenje Google Transita je vrlo jednostavno. Na mapi odredite polaznu i završnu tačku vašeg puta. On će vam pokazati gde da sačekate autobus, u koliko sati i koliko će dugo trajati vožnja.
Ovu opciju možete koristiti i na kompjuteru i na svom telefonu. A na OVOM LINKU možete da vidite u kojim gradovima širom sveta, osim u Nišu, je dostupan Google Transit.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.