Gola naslovnica Viktorije Bekam (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Jan.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gola" naslovnica Viktorije Bekam (FOTO)

Modna dizajnerka u seksi izdanju.

Foto: Guliver/Getty images, Pascal Le Segretain

Viktorija Bekam imala je dosta golišavih izdanja kada je bila deo grupe Destiny’s Child, ali onda je sve to ostavila iza sebe i stvorila modnu imperiju. Sada je ozbiljna poslovna žena koja se više ne oblači onako provokativno, zbog čega je ova naslovna strana ipak iznenađenje.

"Sram te bilo, Viktorija"

Naime, Bekamova se fotografisala za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naslovnu stranu španskog izdanja magazina "Vog" i na prvi pogled izgleda kao da je gola. Međutim, nosi kupaći u boji kože, a u ruci drži crveni kaput.

Thank you @voguespain ! Had so much fun dancing on set and loved working with @boo_george_studio and @sarafernandezcastro_ . This shoot is so different from anything I've ever done - check out my Stories for behind the scenes clips!! x VB #VogueFebrero

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jan 16, 2018 at 6:05am PST

Fanovi nisu štedeli komplimente, pa su joj pisali da izgleda sjajno, da je s godinama sve lepša i slično.

Bekamovi spremaju venčanje? (FOTO)

Ni sama Viktorija nije krila uzbuđenje zbog ove naslovnice, pa je na Instagramu podelila i video sa snimanja, uz poruku: "Veoma sam se zabavljala plešući na setu. Ovo snimanje je toliko drugačije od svega što sam do sada radila…".

Dancing!!!Getting the shot for my @voguespain shoot x VB #VogueFebrero @boo_george_studio @sarafernandezcastro_

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jan 16, 2018 at 7:22am PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.