Glumicu kolege ugušile i odsekle joj glavu!

Izvor: Kurir, 18.Apr.2012, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumicu kolege ugušile i odsekle joj glavu!

Dvoje propalih glumaca otelo je mladu bolivudsku glumicu, od roditelja tražili otkup, a potom je svirepo iskasapili i pobacali raskomadano telo

Stravično!

Mladu bolivudsku glumicu Menakš Tapar (26) ubile kolege, a zatim joj odsekle glavu.

Propali glumci Amit Jaisval (36) i njegova ljubavnica Priti Surin navodno su oteli Menakši i od njenih roditelja tražili 20.000 evra za otkup, piše Dejli telegraf.

Menakaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tapar ovo dvoje propalih glumaca upoznala je na snimanju svog poslednjeg filma. Pošto su čuli kako se ona hvali bogatstvom svoje porodice koja živi na istoku Indije, odlučili su da je kidnapuju.

Pozvali su je da otputuje sa njima u gradić nedaleko od granice Indije sa Nepalom, gde su je držali kao taoca i slali poruke njenim roditeljima sa zahtevom da isplate 20.000 evra.

Amit i Priti su pretili majci otete glumice da će joj ćerku primorati da glumi u porno-filmovima ako im ne ispuni zahteve, piše u izveštaju policije.

Izbezumljena majka je na ćerkin račun uplatila 800 evra, ali je ona, navodno, ubrzo toga ubijena. Prvo su je ugušili, zatim joj odsekli glavu, a onda njene delove tela bacili na dve lokacije po povratku ubica u Mumbaj. Torzo je bačen u rezervoar sa vodom, a glava je bačena u vreći iz autobusa na putu ka Mumbaju.

Kod svirepih ubica kasnije je pronađen mobilni telefon nesrećne glumice posle čega su priznali ubistvo.

http://www.youtube.com/watch?v=jTJM3prXwsM

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.