Glamurozna Story žurka povodom 500. broja

Izvor: Story, 16.Apr.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glamurozna Story žurka povodom 500. broja

Povodom 500. broja nedeljnika Story večeras će biti održana glamurozna proslava kojoj će prisustvovati najistaknutije ličnosti sveta filma, muzike, mode, glume.. Dešavanja crvenog tepiha pratite večeras od 20:30 časova na našem portalu.

Ovom prilikom, premijerno će biti prikazana naslovna strana jubilarnog broja, koju krase 10 odabranih, veličanstvenih ličnosti. Osim toga, zvanice će imati priliku da uživaju u atraktivnom zabavnom programu i brojnim iznenađenjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koji garantuju da će se ova proslava dugo pamtiti.

Uz jubilarno izdanje magazina Story koje je u prodaji od petka 17.aprila, čitaoce očekuje specijalan poklon. Dok će svi detalji ove ekskluzivne proslave biti predstavljeni u broju koji je u prodaji od petka 24.aprila.

Budite deo našeg jubileja,pratite najzanimljivije detalje proslave večerasna portalu Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.