Gitarista grupe “Rolling Stones” podvrgao se operaciji i izbegao rak pluća

Izvor: Story, 06.Avg.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gitarista grupe “Rolling Stones” podvrgao se operaciji i izbegao rak pluća

Gitarista britanske rok grupe “Rolling stones“ Roni Vud otkrio je da se podvrgao hitnoj operaciji proletos nakon što su lekari utvrdili kancerogenu leziju na plućima. Za današnji dodatak Ivent britanskog dnevnika Mejl, Vud je rekao da je otišao na rutinsku kontrolu kod lekara u maju pred turneju benda kada je otkriveno da ima lezije na ... The post Gitarista grupe “Rolling Stones” podvrgao se operaciji i izbegao rak pluća appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CAR: Pobedio najtežu bolest!

Izvor: Mondo, 06.Avg.2017

Gitarista benda The Rolling Stones otkrio srećne vesti..Roni Vud, gitarista benda The Rolling Stones, progovorio je u razgovoru za "Event" magazin o tome šro su mu pre tri meseca lekari saopštili da boluje od raka pluća. On je nedelju dana proveo u najvećoj agoniji čekajuči rezultate da vidi da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.