Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Mar.2024, 12:08

Generacija Zed – Dobrotvorno veče

U utorak, 12. marta 2024. od 20.00, u MTS dvorani (Dečanska 14) Breskvica, Heni, Limeni i Relja Torino održaće dobrotvorno veče „Generacija Zed“. Trenutno najpoznatija muzička produkcija modernog žanra na Balkanu prvi put nastupa zajedno u sastavu osnivača i izvođača. Dobrotvorno veče sastojaće se iz dva dela. U prvom, prisutni će imati prilike da bliže … Članak Generacija Zed – Dobrotvorno veče se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ciklus koncerata „Muzikom kroz muzej“: Sebastijan Maning

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Mar.2024

Deseti koncert u okviru četvrtog ciklusa „Muzikom kroz muzej“ biće održan u Istorijskom muzeju Srbije, u utorak, 12. marta 2024. od 20.00. U okviru ovog muzičkog serijala nastupiće rumunski muzičari, violinista Sebastijan Maning uz klavirsku saradnju Viktora Paraua. Na programu su kompozicije...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.