Gde ti je bila pamet?! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Maj.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde ti je bila pamet?! (FOTO, VIDEO)

Manekenka se istetovirala da bi se osvetila mužu zbog "flerta" sa obožavateljkom.

Foto: Instagram/chrissyteigen

Džon Ledžend je na nastupu u Majamiju na binu izveo ženu iz publike, a onda plesao sa njom. Manje - više, uradio je što i gotovo svaki pevač čija su publika uglavnom pripadnice lepšeg pola.

Ali... nije svaki pevač u braku sa Krisi Tejgen. Lepotica supruga prati na turneji, tako da je celu akciju videla iz publike, a onda je odlučila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mu "vrati",

#ChrissyTeigen

A post shared by Chrissy Teigen Snapchat (@chrissyteigensnapchat) on May 14, 2017 at 4:35am PDT

Kako? Pa, istetovirala je u dnu leđa isto što i potpuno nepoznat čovek na kojeg je naletela na ulici, a onda je prošetala sa njim, držeći ga za ruku. Na svu sreću, u pitanju je tetovaža kanom...

#ChrissyTeigen

A post shared by Chrissy Teigen Snapchat (@chrissyteigensnapchat) on May 14, 2017 at 4:34am PDT

Pošto Krisi sve deli na društvenim mrežama, uključujući i pikanterije iz bračnog života, i ovo je završilo na Snapchatu.

#ChrissyTeigen #JohnLegend

A post shared by Chrissy Teigen Snapchat (@chrissyteigensnapchat) on May 14, 2017 at 4:33am PDT

Jedino što nam nije jasno je kako se glupa tetovaža bez ikakvog smisla računa u "osvetu" nekome... Možda je "kazna" Džonu to što će morati da gleda to narednih nekoliko nedelja, dok se ne ispere?

Ništa nije prirodno?! (FOTO)Potez koji su pozdravile sve mame! (FOTO)Zamalo da sve "sevne"! (FOTO, VIDEO)

---------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.