Gde sve možemo da putujemo Er Srbijom

Izvor: Mondo, 27.Jan.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde sve možemo da putujemo "Er Srbijom"

Nakon značajne ekspanzije kod-šer sporazuma sa avio-kompanijom "Er Berlin", "Er Srbija" sada omogućava putnicima bolji pristup destinacijama u Evropi.

Foto: MONDO/Dragana Todorović

  Po ovom sporazumu, "Er Srbija" će proširiti domet svoje mreže na još sedam novih destinacija tako što će dodeliti svoj "JU" kod letovima koje obavlja "Er Berlin" za Alikante (Španija), Bilund (Danska), Faro i Funšal (Portugalija), Inzbruk (Austrija), Karlsrue (Nemačka) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Rejkjavik (Island).

Pored toga, gosti koji lete "Er Srbijom" će moći da iskoriste dodatne mogućnosti za putovanja na kod-šer letovima avio-kompanije "Er Berlin" do Barselone i Madrida, dva najveća grada u Španiji, gde ova avio-kompanija takođe omogućava konekcije sa letovima avio-kompanija "Alitalija" i "Er Europa".

Mesta na novim letovima se mogu rezervisati počev od 27. januara za putovanja od 3. februara, putem sajta "Er Srbije" airserbia.com, u poslovnicama ove aviokompanije ili u turističkim agencijama.

"Veoma nam je drago što jačamo naše partnerstvo sa avio-kompanijom 'Er Berlin', čime svojim gostima pružamo još atraktivniju ponudu za putovanja u Evropi", rekao je generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić.

"Po ovom sporazumu, našim putnicima su sada dostupne jednostavne konekcije preko Nemačke do ukupno 33 destinacije do kojih leti 'Er Berlin', uz samo jednu kartu za celo putovanje", naveo je on.

"Ovo je drugo proširenje kod-šer sporazuma između naših dveju avio-kompanija u januaru 2016. godine, nakon što je objavljena kod-šer saradnja na letovima za Sjedinjene Države, što pokazuje našu želju i opredeljenost za unapređenjem vazdušnih veza", rekao je Kontić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.