Gde su ručke na vratima!? Besni vozač hteo da izvuče drugog iz Tesle, ali bezuspešno VIDEO

Izvor: B92, 23.Jun.2022, 09:51

Gde su ručke na vratima!? Besni vozač hteo da izvuče drugog iz Tesle, ali bezuspešno VIDEO

Zbunjeni ljutiti vozač je opsovao i, osujećen, vratio se u svoj auto.

Teško je uvek održati mir i harmoniju među vozačima, pa s vremena na vreme dolazi do situacija u kojima nervi popuštaju i dolazi do svađe. U ekstremnim slučajevima može da dođe čak i do fizičkog obračuna, ali pod uslovom da oba učesnika napuste automobil i suoče se jedan sa drugim.

Dešava se i da ljutiti vozač pokuša da izazove drugog na tuču tako što ode do vrata drugog vozača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i pokuša da ih otvori, nadajući se da brava nije zaključana.

Čovek na priloženom snimku želeo je da uradi nešto slično, ali se prilično zbunio. Otrčao je do Tesle čije su ručke sakrivene u karoseriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.