Izvor: Luftika.rs, 25.Dec.2023, 14:51

Gašić posetio povređenog policajca, kolega ga udario pendrekom u glavu (VIDEO)

Ministar policije Bratislav Gašić obišao je policajce koji su povređeni u sinoćnjim neredima u Beogradu, a jedan od njih je, prema snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, dobio udarac pendrekom od kolege.
Gašić je obišao u Urgentnom centru sedmoricu policajaca koji su povređeni tokom pokušaja učesnika protesta da uđu u zgradu Skupštine grada Beograda.
Na društvenim mrežama, pojavio se snimak kako policajca u civilu kome je glava razbijena pendrekom kolege, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << N1.
Po zakonu: „Udarci službenom palicom mogu se nanositi na velike grupe mišića ruku i nogu. Udarci službenom palicom ne smeju se nanositi u predelu glave, vrata, kičmenog stuba, grudnog koša, trbušnog zida, genitalija i zglobova“.
Тренутак када жандар пендреком разбија главу инспектору у цивилу!
Да се подсетимо, по закону:
"Ударци службеном палицом могу се наносити на велике групе мишића руку и ногу.
Ударци службеном палицом не смеју се наносити у пределу главе, врата, кичменог стуба, грудног коша,… pic.twitter.com/9uwR4Mog6Z
— Немања Шаровић (@NemanjaSarovic) December 25, 2023

Načelnik policije: Procesuirano 38 demonstranata, blokade neće biti tolerisane

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

FOTO, VIDEO: Jednom od policajaca koje je Gašić obišao glavu pendrekom razbio kolega

Izvor: Radio 021, 25.Dec.2023

Ministar policije Bratislav Gašić obišao je policajce koji su povređeni u sinoćnjim neredima u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.