Ganjao Bibera, ulovio kaznu

Izvor: Kurir, 26.Jul.2012, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ganjao Bibera, ulovio kaznu

Fotograf Pol Ref optužen je na osnovu kalifornijskog zakona iz 2010. koji sankcioniše paparace zbog opasne vožnje sa ciljem fotografisanja

LOS ANĐELES - Jedan američki paparaco optužen je zbog nemarne vožnje pošto je brzo vozio po autoputu u Los Anđelesu u pokušaju da uslika pop zvezdu Džastina Bibera početkom meseca, a optužba je prva upotreba novog zakona protiv paparaca.

Fotograf Pol Ref optužen je na osnovu kalifornijskog zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz 2010. koji sankcioniše paparace zbog opasne vožnje sa ciljem fotografisanja.

Ukoliko bude osuđen mogao bi da dobije godinu dana zatvorske kazne i 3.500 dolara kazne. Prvo ročište zakazano je za avgust.

Reč je o incidentu koji se dogodio 6. jula u kome je policija zaustavila Bibera (18) zbog toga što je vozio 130 kilometara na sat.

Pevač, za koga je policija rekla da je bio ljubazan i kooperativan, je rekao policajcima da ga je jurio paparaci, a oni su potom potvrdili da je automobil koji je pratio Bibera samo prozujao pored njih ne zaustavivši se.

Pola sata posle incidenta, Biber je pozvao policiju i obavestio ih da ga prati isti paparaco nakon čega je Ref uhapšen.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.