GOTOVO JE, Irina Šajk se sa ćerkom ISELILA iz Bredlijeve kuće?!

Izvor: Story, 06.Jun.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO JE, Irina Šajk se sa ćerkom ISELILA iz Bredlijeve kuće?!

Već mesecima spekuliše se o velikoj krizi u odnosu Irine Šajk i Bredlija Kupera, a izgleda da su govorkanja bila tačna – američki mediji prenose da se manekenka sa ćerkicom Leom iselila iz luksuzne kuće svog dosadašnjeg partnera. Prošle nedelje mediji su izneli tvrdnje dobro obaveštenih izvora da Irina i Bredli “pucaju” po šavovima, a ... The post GOTOVO JE, Irina Šajk se sa ćerkom ISELILA iz Bredlijeve kuće?! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

IDE DALJE Irina Šajk se OGLASILA nakon raskida veze sa Bredlijem Kuperom, i to na neočekivan način!

Izvor: Blic, 06.Jun.2019

Javnost je s nestrpljenjem očekivala reakciju nekog od bivših partnera, Irine Šajk i Bredlija Kupera. Nakon raskida veze, poznata manekenka se danas oglasila na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.