GLUMICA HALE BERI ISMEVALA MUŠKOST PROLAZNIKA

Izvor: Kurir, 01.Jun.2010, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUMICA HALE BERI ISMEVALA MUŠKOST PROLAZNIKA

Lek za zaborav bivših definitivno je odmeravanje drugih muškaraca! To je potvrdila i odnedavno slobodna Hale Beri, koja se poslednjih dana odmarala na plažama Majamija

Lek za zaborav bivših definitivno je odmeravanje drugih muškaraca!

To je potvrdila i odnedavno slobodna Hale Beri, koja se poslednjih dana odmarala na plažama Majamija. Odlično raspoložena, lepa glumica uživala je u društvu muških prijatelja, s kojima je komentarisala nepoznate prolaznike, tačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ismevala njihove „alatke“.

Izgleda da je Hale veoma brzo zaboravila bivšeg dečka Gabrijela Obrija, kome je na čuvanje ostavila ćerkicu Nalu i sa kojim vodi ljutu borbu oko starateljstva nad malenom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.