Izvor: Luftika.rs, 19.Sep.2022, 15:58

Frka, trka i panika svuda okolo, a momak i devojka se svađaju koji su “naši” na Prajdu (VIDEO)

Nesvakidašnja scena zabeležena je u centru Beograda, tokom nereda koji su izbili zbog “Evroprajda 2022”, i to u trenutku dok su huligani, koji su pravili haos, bežali od policije, prenose mediji.
Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako se mladić i devojka svađaju dok se oko njih dešava haos.
@usrana_motka
Za necenzurisani sadržaj zapratite Telegram kanal t.me/usrana_motka link u opisu profila. Zapratite i drugi profil @Usrana Motka X >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
♬ original sound – Usrana Motka
Ovaj snimak izazvao je urnebesne reakcije na društvenim mrežama.
„Jer usred frke ljubavna drama i zvocanje“, jedan je od komentara.
Podsetimo, tokom vikenda izbili su neredi u glavnom gradu Srbije zbog održavanja manifestacije „Evroprajd“.
Huligani su se sukobili sa policijom, a više osoba je tom prilikom povređeno. Takođe, uhapšeno je nekoliko desetina osoba zbog remećenja javnog reda i mira.
Izvor: Nova.rs
Protivnici parade upali među aktiviste, pljuvali zastavu i uzvikivali molitve (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Milicu je muška kukavica na Prajdu šutnula s leđa, a zbog njene poruke mnogima se crvene obrazi (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 20.Sep.2022, 15:02

Milicu Stojanović su huligani napali kada je išla ka Prajdu u subotu, a snimak na kojem se vidi kako je jedan mladić šutira u leđa postao je viralan. Milica nije htela da se povuče pred zastrašvanjem, nije htela da beži, već se suočila sa svojim napadačima.. Kada je podelila snimak na kojem...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.