Frizura otkriva karakter: Kakvi su frajeri ošišani na keca, a kakvi oni sa gnezdom na glavi?

Izvor: 24sata, 14.Avg.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frizura otkriva karakter: Kakvi su frajeri ošišani "na keca", a kakvi oni sa "gnezdom" na glavi?

Da bi postigli razbarušeni efekat, muškarci se obično mnogo trude, koriste različite proizvode i provode suviše vremena ispred ogledala, što šalje poruku da su sujetni.

Duga ili kratka kosa, neuredna ili vojnički podšišana, farbana ili prirodno seda - nije svejedno. Izbor frizure mnogo govori o njenom vlasniku, pa tako dugokosi muškarci šalju poruku da su ležerni i da ne žele da odrastu, pišu novosti.rs

Večiti mladići su i oni koji panično počinju >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << da se farbaju čim primete prve sede. Problem sa prihvatanjem starosti imaju i pripadnici jačeg pola koji počnu da ćelave, pa pokušavaju na sve načine da prikriju gubitak kose.

Muška frizura otkriva dosta o karakteru | Foto: Profimedia.rs

S druge strane, onaj kome svaka dlaka mora da bude na svom mestu, sklon je kontroli u svakom aspektu života.

Kosa ošišana na "kec" ukazuje na odgovornu, disciplinovanu osobu, ali često rigidnu u stavovima, pa sa ovim muškarcima bolje ne ulazite u raspravu.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.