Izvor: Luftika.rs, 29.Apr.2023, 11:06

Frančeska Totija bivša žena odrala na sudu, princ Rima moraće da joj plača bogatstvo svakog meseca

Građanski sud u Rimu doneo je prvu, doduše privremenu, odluku u postupku razvoda između Frančeska Totija i Ilari Blazi.
Kako su saopštili italijanski mediji, sudije su odredile da luksuzna vila i ček od 12500 evra mesečno ide u korist poznate tv voditeljke, koja će tu živeti sa njihovo troje dece, piše Kurir.
Sud nije defintiivno dodelio decu Blazi, već je i dalje na snazi odluka da se podjednako brinu o njima. Ta odluka ostaje na snazi do kraja suđenja.
Dvoje starije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dece, sin Kristijan i ćerka Šanel, će imati pravo da budu kod oca kad god požele, dok najmlađa Izabel (7) ostaje sa majkom.
Toti i Blazi su se venčali 2005. godine, a posle 17 godina su okončali brak. Interesantno je da je za krah braka odgovorna 41-godišnja tv voditeljka koja je varala Totija.
U međuvremenu je Ilari promenila nekoliko partnera i trenutno je u vezi sa nemačkim biznismenom Bastijanom Milerom.
Ni Toti nije usamljen, novu srodnu dušu je pronašao u Noemi Boki. Slavni fudbaler i manekenka žive zajedno u novom stanu.
Dejvid Bekam priznao da se ceo život bori sa mentalnim poremećajem koji mu pravi ozbiljne probleme

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.