Folkerka se žestoko obrukala, preuzela slike sa Instagrama pa lux stan predstavila kao svoj

Izvor: Luftika.rs, 19.Sep.2022, 11:52

Folkerka se žestoko obrukala, preuzela slike sa Instagrama pa lux stan predstavila kao svoj

Folkerka Olivera Matijević (32), nedavno se pohvalila kako se uselila u novi luksuzni dom u Zagrebu, ali mnogi su ubrzo uočili da su fotografije te prostorije već ranije objavljene na drugom Instagram profilu, prenose hrvatski mediji. Gledajući slike koje je postavila kao i originalne fotografije stana, čovek zaista teško da može da izbegne “transfer blama”.
Naime, Olivera je na svom Instagram storiju objavila fotografije na kojima se pohvalila velikom luksuznom prostorijom u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << domu, te napisala da se radi o njenom domu koji se nalazi u Zagrebu.
– Već imam omiljeni deo, odavde neću izlaziti –  poručila je folkerka.
Foto: Printskrin/Instagram Zatim je otkrila da se radi o prostoriji koja je namenjena za kućni bioskop i pokazala da gleda crno beli film na velikom platnu.
„Kišni dan idealan za kućni bioskop. Znate li koji je ovo film“, upitala je svoje pratioce puna samopouzdanja.
Foto: Printskrin/Instagram Čini se da su neki njeni pratioci primetili da su već negde videli slične prostorije, a upravo je Instagram profil pod nazivom Artimitro Interiors 4. septembra ove godine objavio identične fotografije tog stana.








View this post on Instagram


















A post shared by ARTIMITRO INTERIORS (@artimitro)


 
Artimitro Interiors, kako navode na svom sajtu, bavi se dizajniranjem i uređenjem interijera i imaju kancelarije u Rusiji i Nemačkoj, a za ovaj stan navode da se nalazi u Švajcarskoj.
Fotografije koje je Olivera objavila izgledaju isto kao i one koje je taj profil objavio početkom septembra, čak i scena iz filma koja se nalazi na platnu. Mnogi su zbog toga zaključili da je Olivera preuzela fotografije s tog profila, i da se ne radi o njenom domu, prenosi 24sata.hr.
Izvor: zadovoljna.nova.rs
10 folkerskih hitova koji poručuju da je OK da žena nekad dobije batine

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

(FOTO) IZBLAMIRALA SE KAO NIKO DO SAD Bivša Darka Lazića pokazala LUKSUZNI STAN u kom uživa, a na mrežama joj ušli u trag: "NIJE TVOJ"

Izvor: Blic, 19.Sep.2022

Bivša devojka folkera Darka Lazića, Olivera Matijević nedavno se pohvalila da se uselila u svoj novi stan u Zagrebu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.