Izvor: Blic, 29.Jul.2023, 06:00

"Fini su i ljubazni, samo ponavljaju 'bez brige', a ODRALI NAS ZA 1.500 EVRA!" Vodoinstalaterska mafija i dalje HARA BEOGRADOM

Takozvana vodoinstalaterska mafija hara Beogradom već mesecima. Neki dođu i ostave razlupano kupatilo, neki odugovlače sa dolaskom, a neki prosto uzmu novac, uz prethodno potpisan ugovor, i nikada se ne pojave. U svim slučajevima, svakako uzmu novac, i to bude uglavnom više od 1.000 evra i nikada se više ne pojave ili se pojave ali ništa od radova ne završe. Još jedan takav slučaj kada se renoviranje kupatila pretvorilo u agoniju desio se beogradskoj porodici koja je dala 170.000 dinara za materijal i radove koji nikada nisu počeli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.