Finale akcije Srbija je najlepša! (FOTO)

Izvor: S media, 04.Sep.2011, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale akcije "Srbija je najlepša"! (FOTO)

Veliko finale akcije S media portala i Radija S “Srbija je najlepša” biće održano danas u S caffe-u na Košutnjaku sa početkom u 18 časova! U dva meseca trajanja akcije na stranici smedia.rs/srbijajenajlepsa postavljeno je preko 2000 fotografija, tekstova, video i audio zapisa koji predstavljaju lepote naše zemlje.

Turistička mesta, prirodni spomenici, nacionalna hrana, domaće radinosti… bili su inspiracija brojnim ljudima koji su učestvovali u akciji S media portala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Radija S Srbija je najlepša. Takođe, veliki broj poznatih ličnosti iz sveta muzike, sporta, politike, glume, podržao je akciju i preporučio svoja omiljena mesta u Srbiji.

Srbija je najlepša! (FOTO PRIČA)

Radio S napunio Zlatibor! (FOTO)

Radio "S" najomiljenija radio stanica u Srbiji

Goca Tržan podsetila je na pomalo zaboravljeno srpsko selo, Željko Joksimović preporučio je valjevski kraj a Emina Jahović smatra da je Beograd obeležje naše zemlje. Danica Maksimović je pored prirodnih lepota spomenula i razne festivale i kulturne događaje a Vladimir Grbić ponosno je govorio o autentičnosti i vedrom duhu ljudi u Srbiji. Smedia.rs/srbijajenajlepsa dođite i uverite se da je Srbija zaista najlepša, a najuspešnije radove pogledajte u velikom finalu.

Predstavljamo vam neke od fotografija akcije "Srbija je najlepša":

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.