Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Sep.2023, 05:55

Festival mladih vizionara u Beogradu

Od 21. do 23. septembra 2023. u Dorćol Platzu (Dobračina 59) biće održan Festival mladih vizionara pod sloganom „Sada je na tebe red!“. Cilj manifestacije je da mladi iz različitih krajeva Srbije predstave svoje uspehe i ideje koje imaju i ostvaruju u oblasti aktivizma, kulture, ekologije, preduzetništva, sporta… U delu programa „Priče iz kraja“, dvanaestoro … Članak Festival mladih vizionara u Beogradu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Trodnevni festival mladih vizionara: Inspiracija, motivacija I druženje za mlade iz cele Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2023

Od 21. do 23. septembra u Beogradu (Dorćol Platz, Dobračina 59b) održaće se Festival mladih vizionara. Preko 120 mladih iz svih krajeva Srbije okupiće se na ovom događaju, čija je parola “Sada je na tebe red!”. Mladi iz različitih krajeva Srbije predstaviće svoje uspehe i bogatstvo ideja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.