Farmerke su dobile užasni dodatak (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmerke su dobile užasni dodatak (FOTO)

Nije nam jasno ko bi i zašto ovo kupio…

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Farmerke postoje već više od 140 godina. Najpre su, razume se, bile klasične, a kasnije su dobijale razne dodatke: postale su iscepane, dodali su im lance, nitne, vez, šljokice, perlice… Ali poslednji dodatak koji su dobile je užasan!

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Naime, francuski brend "Vetmon" (Vetements) u saradnji sa "Levisom" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napravi je i podelio na Instagramu nekoliko novih modela farmerki, među kojima "upadaju u oči" one koje imaju rajsferšlus na zadnjici!

Gledate u MUŠKE farmerke! (FOTO)

Sigurni smo da Levi Štraus nije ovo imao na umu kada je napravio prve farmerke 1873. godine, a njima ni mnogi korisnici društvenih mreža nisu oduševljeni.

Dodatak farmerkama koji je mnoge iznervirao

Bilo je onih koji su pohvali inovativnost i originalnost, ali mnogo je više onih koji kažu da im nije jasno čemu rajsferšlus na zadnjici, da ih nikada ne bi kupili i da "mogu da zamisle koliko je to neudobno".

Da li biste vi nosili ovakve farmerke?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.