Farelov hit Hepi na Brenin način! (VIDEO)

Izvor: Story, 16.Dec.2014, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farelov hit Hepi na Brenin način! (VIDEO)

Čuveni Brenin hit Čuvala me mama ima novu verziju.

Lepa Brena, foto: Instagram

Na jutjub kanalu osvanuo je šaljiv video gde numera iz filma Hajde da se volimo 2.deo podseća na čuveni Farelov prošlogodišnji planetarni hit Hepi.

Pevačica Lepa Brena je još pre 14 godina širila epidemiju sreće na ovim prostorima, što je i bezbroj puta dokazala prepunim koncertima širom Balkana.

Izgleda da ne kradu samo naše estradne >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ličnosti od velikih svetskih zvezda, već se taj trend okrenuo i na drugu stranu. Možda je ponestalo inspiracije velikim muzičkim korporacijama, a možda nikada nećemo saznati da li ova dva spota imaju neke veze jedan sa drugim.

 

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ovako izgleda Farelov hit Hepi na Brenin način! (VIDEO)

Izvor: Story, 16.Dec.2014

Dok je Farel još bio beba Lepa Brena đuskala je u stilu planetarnog hita. Poslušajte čuvenu Breninu pesmu Čuvala me mama u novoj verziji...Lepa Brena, foto: Instagram..Na Jutjub kanalu osvanuo je šaljiv video gde numera iz filma Hajde da se volimo 2.deo podseća na čuveni Farelov prošlogodišnji...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.