Fanovi joj aplaudiraju zbog fotke iz WC-a!

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi joj aplaudiraju zbog fotke iz WC-a!

Zvezda sapunice Hollyoaks objavila potpuno neočekivanu fotku iz toaleta...

Foto: Instagram/screenshot/missjenjomet

Kada čujete fotka iz toaleta, prvo pomislite na napućene devojke koje kompletno "namontirane" poziraju u ogledalu. Ali, zvezda sapunice Hollyoaks Dženifer Metkalf uradila je nešto potpuno drugačije i neočekivano - objavila je svoju fotografiju sa WC šolje.

Saveti za novopečene mame

I umesto da odlepe jer "žene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Instagramu ne se*u", njeni obožavatelji su potpuno oduševljeni!

Dženifer je inače ovu fotografiju, na kojoj joj dete sedi u krilu dok je ona na WC šolji, objavila uz pitanje "Da li ću ikad više kakiti sama?", a komentari su ubrzo pristigli.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Will I ever poo alone again ‍♀️

Објава коју дели Jen Metcalfe (@missjenjomet) дана 16. Нов 2018. у 3:37 PST

"Ne, nikada! Moji imaju 10 i 13 godina i ignorišu me sve vreme, osim kad sam u WC-u", jedan je od komentara.

"Čekaj dok stigne i drugo, pa ti jedno sedi u krilu, drugo na podu. Kada se kupam, oni su u krevetu, ali nekako uvek tada 'moraju da kake'".

Postporođajni saveti poznatih mama

Jedna mama odgovorila joj je da "ni četiri godine kasnije ne može sama u toalet", a još neki od komentara bili su: "priča mog života", "čista istina", "ne, nikad...".

Znate da se mame često žale da od dece ne mogu na miru ni u toalet da odu, ali još nijedna nije otišla toliko daleko da objavi ovakvu fotografiju. Mislite da je to nepotrebno ili biste pohvalili glumicu što prikazuje realno stanje stvari?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.