FENG ŠUI ZAPOVESTI

Izvor: Kurir, 18.Jun.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENG ŠUI ZAPOVESTI

Feng šui je stara kineska veština kojoj je cilj da omogući što bolji protok energije kroz dom. Smatra se da stanovi uređeni po pravilima feng šuija zrače pozitivnom energijom, a svojim ukućanima omogućuju sreću i blagostanje u svim životnim poljima. Evo nekih veoma važnih saveta...

- Prostor oko ulaznih vrata kuće mora biti slobodan i prozračan, što znači da tu nipošto ne treba ostavljati cipele, papuče i kapute. To je uglavnom greška koju svi najčešće prave. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

- Krevet bi uvek trebalo da bude naslonjen uza zid. Na taj način odmorićete se bolje i bićete spremniji za nove izazove. Takođe, pripazite da krevet nikada ne bude u ravnoj liniji s vratima sobe.

- U spavaćoj sobi se ne preporučuje držanje televizora, računara ili ogledala nasuprot kreveta, jer ono označava treću osobu.

lNemojte kupovati crvene sofe i fotelje. Crvena je boja vatre i strasti, zato nije pogodna za mesta koja su zamišljena za odmor i relaksaciju.

- Mašinu za pranje posuđa ne držite pored sudopere jer to predstavlja sukob vatrenog i vodenog elementa.

- Iako se smatra da je akvarijum s ribicama simbol sreće i plodnosti, od velike je važnosti njegova pozicija u stanu. Ako je pravilno smešten, omogućava bolju finansijsku situaciju, ali ako ga postavite na neko neodgovarajuće mesto, moglo bi doći do novčanih problema.

- Redovno čišćenje stana i bacanje nepotrebnih stvari oslobađa prostor od negativne energije. Zato se rešite starih novina, odeće koju odavno ne nosite ili uvelog i suvog cveća, koje blokira pravilni protok energije kroz prostoriju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.