Exit treba da posetite u junu

Izvor: Kurir, 11.Jun.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Exit treba da posetite u junu

Novi Sad i prelepa Petrovaradinska tvrđava nedavno su se našli kao glavni aduti Exit festivala i na listi britanskog lista San

NOVI SAD - Organizatori festivala Exit objavili su danas da je američka televizijska stanica CNN svrstala Novi Sad među 50 najboljih letnjih destinacija na svetu u svom članku u kome predlaže najzanimljivija mesta i festivale koje treba posetiti u julu.

Tokom četiri dana Exit festivala, metal, hardcore, punk, electro, reggae, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << indie i world music fanovi uživaju i plešu zajedno na živopisnoj tvrđavi, sa koje se pruža neverovatan pogled na drugi najveći grad u Srbiji, Novi Sad, navodi se u članku.Dolazak svetskih muzičkih zvezda poput Duran Duran, Skindred, Plan B, The Toy Dolls, Guns N" Roses i New Order, kao i uzbudljiva istorija festivala, predstavljaju pravi razlog da se za savršeni letnji odmor provedete baš u Novom Sadu.

Ovo je treći put da CNN Exit ubroji u najbolje svetske festivale.

Novi Sad i prelepa Petrovaradinska tvrđava nedavno su se našli kao glavni aduti Exit festivala i na listi britanskog lista San. Ovaj list je Exit proglasio za najpovoljniji muzički festival među top 10 najboljih na svetu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.