Evo zašto sestre Kardašijan nisu prisustvovale reviji Kendal Džener

Izvor: Story, 12.Nov.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto sestre Kardašijan nisu prisustvovale reviji Kendal Džener

Kendal Džener je kao rođendanski poklon dobila neverovatnu ponudu od Victoria Secret kuće, koja joj je dala šansu da prošeta sa njihovim manekenkama na tradicionalnoj reviji.

Foto: Profimedia

Međutim, američki mediji su bili iznenađeni kada su se na reviji pojavili samo njeni roditelji dok od ostalih sestara Kardašijan-Džener nije bilo ni traga ni glasa. Iako su tabloidi odmah krenuli sa smišljanjem naslova o izdaji i razdoru u njihovoj porodici, Kendal je >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << po završetku revije otkrila zašto Kim i ostale sestre nisu došle.

Noć koja se čeka cele godine: Kendal Džener kao Viktorijin anđeo

- Ja sam im rekla da ne dolaze. Bilo je previše pritiska oko ove revije i smatrala sam da samo mama i tata mogu da dođu. Ne bih mogla da iznesem ovo da su i one bile tu, rekla je Kendel.

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.