Evo zašto je Kim Kardašijan zaboravila svoje dete u hotelu!

Izvor: Story, 17.Okt.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto je Kim Kardašijan zaboravila svoje dete u hotelu!

Mala Nort živi poput kraljice, i možda je upravo to razlog zašto se sporni događaj uopšte i dogodio.

Kim Kardašijan, foto: Profimedia

Kim Kardašijan (33) i Kanje Vest (37) daju sve od sebe kako bi što više razmazili svoju devojčicu. Kada je Nort Vest (1) u pitanju starleta i reper ne štede.

Devojčica tako ima dijamantske minđuše, a izvor kaže i kako ima preko 200 komada dizajnerske odeće koje nikada nije obukla, ali zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ima to gde i da stavi. Naime, u novoj vili u Kaliforniji roditelji svojoj ćerkici uređuju i garderobu koja će zauzimati celu prostoriju.

Osim toga, kada putuje malena Nort odseda samo u najluksuznijem smeštaju. Tako strani mediji pišu da je Nort tokom nedelje mode u Parizu imala svoj lični penthaus pa to možda objašnjava zašto ju  je Kim zaboravila u hotelu i primetila da je nema tek kad je došla do auta.

Devojčica, naravno, nije boravila sama u sobi, s njom su bile dadilje. Za Nort je tada posebno kuvao i privatni kuvar, a čuvali su je i privatni telohranitelji koje su Kim i Kanje platili oko 200.000 dolara za tu nedelju.

Izvor je za US Weekly rekao i kako Kim i Kanje uživaju u poklanjanju stvari svojoj ćerki pa se nadaju da će uskoro proširiti svoju porodicu.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.