Evo šta je Aleksandra Prijović KUPILA SINU!

Izvor: Story, 27.Nov.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Aleksandra Prijović KUPILA SINU!

Popularna pevačica Aleksandra Prijović, kako pišu domaći mediji, u jednom nedavnom intervjuu otkrila je da obožava svom sinu da kupuje poklone. Međutim, kako kaže svesna da je on još uvek mali i da još uvek ne zna da mu se radiju, ali njoj to ipak pričinjava veliko zadovoljstvo. Aplaudiraćete kada vidite šta je obukla Aleksandra Prijović! ... The post Evo šta je Aleksandra Prijović KUPILA SINU! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

EVO ŠTA JE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ KUPILA SINU!

Izvor: Scandal.rs, 27.Nov.2019

Život Aleksandre Prijović se iz korena promenio dolaskom na svet sina Aleksandra, pa tako mlada pevačica trenutno uživa u mnogim stvarima koje mališan radi prvi put u životu, bilo da je reč o prvim rečima ili pokušajima da stane na noge. Podsetimo, jedna od najpopularnijih pevačica proisteklih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.