Evo kako se Džordž Kluni U BRZINI na motoru SUDARA sa automobilom iz suprotne trake (video)

Izvor: Story, 11.Jul.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako se Džordž Kluni U BRZINI na motoru SUDARA sa automobilom iz suprotne trake (video)

Džordž Kluni doživeo je juče saobraćajnu nezgodu u Italiji kada je u trenutku nepažnje svojim motorom naleteo na automobil sličnom karavanu, nakon čega je završio u Urgentnom centru. Kako je navedeno, poznati glumac nije teško povređen, ali bez obzira na to Kluniju je ukazana sva potrebna pomoć. Holivudski glumac imao je mnogo sreće te je ... The post Evo kako se Džordž Kluni U BRZINI na motoru SUDARA sa automobilom iz suprotne trake (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kluni se oporavlja od saobraćajne nesreće

Izvor: B92, 11.Jul.2018

Džordž Kluni, holivudski glumac, koji je juče doživeo saobraćajnu nesreću, pušten je iz bolnice na kućno lečenje i oseća se dobro, rekao je njegov portparol..."U bolnici su ga pregledali lekari, a sada se oporavlja kod kuće i biće dobro", rekao je njegov agent koji je dodao da Kluni nema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.