Eva, zar i ti?

Izvor: Mondo, 19.Maj.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva, zar i ti?

Poznate lepotice, čini se, sve više počinju da liče jedna na drugu...

Foto: Splash News

Na glamuroznim događajima koji su aktuelni poslednjih dana, filmski festival u Kanu, dodela Bilbord nagrada, slavne dame izgledaju gotovo isto.

Na dodeli Bilbord nagrada, videli smo Dženifer Lopez (ko zna koji put po redu) u providnoj, šljokičastoj haljini, Bijonse i Kim Kardašijan bile su slično obučene na Met gala balu, a sada je ispred hotela u Kanu u kreaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovog tipa uslikana i Eva Longorija.

Trenutno su apsolutni hit haljine i elegantni kombinezoni koji su ili providni ili u boji kože, ukrašeni čipkom, a ni domaće zvezde nisu odolele ovom trendu. Obučene u ovakve krpice imali smo priliku da vidimo Anu Nikolić, Seku Aleksić...

Na kraju, samo nam nije jasno kako se u istom "košu" našla i lepa Eva, koja je, iako često nosi kratke haljine ili dubok dekolte, nekako uvek uspevala da zadrži neku dozu elegancije. Sve do sada...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.