Eva Longorija vs. Miranda Ker: Dekolte džepne venere pobedio slavnog Anđela (FOTO)

Izvor: Story, 15.Maj.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija vs. Miranda Ker: Dekolte džepne venere pobedio slavnog Anđela (FOTO)

Atraktivna glumica oduševila je sve na crvenom tepihu Kanskog festivala, čak za nijansu više simpatija pobrala od čuvenog Viktorijinog anđela

Eva Longorija/Miranda Ker, foto: Profimedia

Eva se na čuvenom festivalu u ovom mondenskom gradu pojavila u srebrnoj toaleti koja je savršeno istakla njenu figuru.

Eva Longorija vs. Sofija Vergara: Kome bolje stoji seksi crna haljina? (FOTO)

Džepna venera poznata po zanosnim oblinama u predelu bokova >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << izabrala je idelnu kreaciju koja je naglasila njen tanani struk a akcenat stavila na donji deo tela.

Međutim, najviše pogleda privukao je smeli dekolte koji se spuštao skoro do pupka, ali nimalo nije izgledao degute s obzirom na čitav kroj haljine, kao i sweet lepotu kojom Eva odiše.

Za razliku od Mirande Ker koja je privlačila pažnju drskom dozom seksepila u ružičastoj toaleti do poda. Dekolte slavnog modela nije ostavio puno prostora mašti, a ona je samim stavom pokazala da je i te kako svesna svog izgleda.

Mirandine odevne kombinacije obožavamo, međutim ova pink haljina nije ostavila preterano dobar utisak na nas, iako objektivno ovoj lepotici savršeno stoji šta god da obuče.

Da li se slažete sa nama?

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.