Erotske SMS poruke

Izvor: S media, 02.Apr.2010, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erotske SMS poruke

Francuska je oduvek na glasu kao zemlja strasne ljubavi, ali Vrhovni je sud doneo presudu koja će izazvati nove probleme ljubavnicima. Naime, sud je odlučio da se strastvene SMS poruke poslate ljubavnici ili ljubavniku mogu koristiti kao dokaz prevare u slučaju razvoda.

Stručnjaci ističu kako će odluka da je SMS poruka potvrda preljube olakšati postupak razvoda u Francuskoj. Naime, dosad su u mnogim slučajevima prevareni bračni partneri vrlo teško dokazivali preljubu supružnika/ce.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ako ga nisu mogli dokazati, sud je razvod odobravao tek nakon dve godine razdvojenog života.

SMS je dosad u Francuskoj mogao da bude službeni dokaz u slučaju ubistva ili nekog drugog kriminalnog čina, a sada se uz njih kao dokaz sudu može priložiti i elektronska pošta.

Izvor: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.