Emina Jahović: Parfem joj nije dovoljan...

Izvor: Mondo, 21.Feb.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović: Parfem joj nije dovoljan...

Pevačica Emina Jahović, je prošle godine na tržište izbacila parfem "Closer", a sada je smisla još nešto.

Foto: YouTube

Supruga turske pop zvezde Mustafe Sandala je u saradnji sa jednom tamošnjom kompanijom, uradila kolekciju cipela za predstojeću sezonu.

Modeli pristupačnih cena, za svaku priliku, namenjeni su damama koje žele da izgledaju moderno i biće dostupni samo u Turskoj, pišu "Novosti".

Oni koji Eminu dobro poznaju kažu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << to nije nikakvo iznenađenje, jer je pevačica veliki ljubitelj mode, i to je za nju izazov više.

Inače, Emina planira da plasira na tržište i parfem "Closer 2", a pre toga će snimiti spot za jednu od pesama sa novog albuma.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NIJE JOJ DOVOLJAN SAMO PARFEM: Emina dizajnira cipele!

Izvor: Press, 21.Feb.2015

PEVAČICA Emina Jahović, koja je prošle godine na tržište izbacila parfem "Closer", odlučila je da se oproba i kao dizajner cipela. . Supruga turske pop zvezde Mustafe Sandala je u saradnji sa jednom tamošnjom kompanijom,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.