Emilija Kežman: Mateja je sada vrlo pažljiv prema meni

Izvor: Story, 08.Feb.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emilija Kežman: Mateja je sada vrlo pažljiv prema meni

Proteklih godina dosta se pričalo o sukobima koje su Emilija i Mateja Kežman imali tokom razvoda, ali čini se da je vreme učinilo svoje i da su sada, kad su rane zacelile, njih dvoje u odnosima kakvi bi mogli da posluže za primer drugim razvedenim parovima.

Emilija Kežman, foto: Story arhiva, Kurir

Tokom zimovanja na Kopaoniku, Emilija je, nezavisno od Mateje, ispričala svoje viđenje nove situacije među njima.

INTERVJU - Mateja Kežman: Krah porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << najteže mi je pao u životu

Story: Kakav je Matejin i tvoj odnos nakon razvoda?

- Posle duge i iscrpljujuće brakorazvodne parnice konačno je naš odnos postao vrlo prijatan i korektan, zasnovan na viđanjima i razgovorima vezanim za našu decu i njihove potrebe.

Story: Da li ste uspeli da se dogovorite oko podele imovine?

- Podela imovine tek sledi i čekamo da nam se odredi datum ročišta.

Story: Proveli ste zajedno nekoliko dana na Kopaoniku sa decom. Kako je došlo do toga?

- Bili smo zajedno na zimovanju s našom decom i prijateljima. Bilo je prelepo, družili smo se, skijali, uživali u lepom vremenu. Praznike sam provela s decom u Beogradu, Mateja je želeo posle toga da bude neko vreme s njima na skijanju. Vodio ih je u Sloveniju i samo su mi javili da se spakujem i dođem na Kopaonik da bismo bili zajedno. Odmah sam pristala jer smo i ranije zimovali na toj planini.

Story: Kako se Mateja ponašao prema tebi?

- Bio je vrlo pažljiv. Pobrinuo se za sve, od prevoza, preko dočeka, do smeštaja. Zaista nam ništa nije nedostajalo.

Story: Kako deca reaguju kada ste svi na okupu?

- Deca ni u jednom momentu nisu bila zbunjena našim zajedničkim lepim odnosom. Njima je bitno da su im roditelji nasmejani, srećni i da prenose sreću i ljubav na njih, a to što Mateja i ja ne delimo isti krevet najmanje je bitno.

Story: Da li ti je drago što Mateja brine o tebi iako si mu bivša? Da li su ti se vratile uspomene?

- Prelep je osećaj. Ali, to sam i zaslužila. Naravno da su se vratile uspomene. Ista mesta, ljudi, predeli, ali bilo je nekada. Više nismo iz iste priče.

Story: Postoji li nada da ćete se jednog dana pomiriti ili je to poglavlje u tvom životu završeno?

- Sigurna sam da nikada više neće biti kao nekada. Postoje nada i vera da će naš odnos zaista biti sve bolji i da ćemo zajedničkim snagama uspeti da naša tri anđela izvedemo na pravi put i pružimo im što više ljubavi i pažnje.

Story: Kako komentarišeš to što je Mateja u autobiografiji rekao da ništa u životu ne bi uspeo da nije bilo tebe?

- Drago mi je što je objavio knjigu jer su i naš život i njegova karijera bili vrlo zanimljivi. Ja to znam i sigurno je istina da do takvog uspeha ne bi došlo da nisam bila ja uz njega. Samo mi znamo kroz šta smo sve prolazili, šta smo doživljavali i u čemu smo uspeli. To je bila iskrena i velika ljubav o kojoj su mnogi pričali.

Razgovarala: Marija Dejanović

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.