Izvor: Luftika.rs, 01.Feb.2024, 10:23

Ema Avramović pobednica 170. ciklusa Slagalice: „Posebno hvala mojoj pab kviz ekipi“

Ema Avramović pobednica je 170. ciklusa Slagalice
Ema je u finalu savladala Vladimira Mitrovića s kojim je odigrala dva meča i ostvarila rezultat 322:188. Kao šampionki Slagalice njoj je pripala novčana nagrada od 300.000 dinara.
Ema se nakon pobede obratila lepim rečima rivalu Vladimiru i poručila da se nada da će on naći mesto superfinalu „Slagalice“, koje će biti krajem godine, a pozdravila je i svoju porodicu.
Prilikom preuzimanja zaslužene nagrade, Ema Avramović >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se zahvalila svojoj porodici i posebno istakla zahvalnost svojoj pab kviz ekipi koja ju je podržavala tokom takmičenja.
– Oni su me nagovorili da dođem. Bez njih se, verovatno, ne bih usudila da dođem ovde i na kraju pobedim – izjavila je Ema, otkrivajući koliko je podrška prijatelja igrala ključnu ulogu u njenom trijumfu.

Branimir i Ivan u Slagalici dobili pitanje o vojsci i modi, zbog njihovog odgovora gore mreže

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.