Elizabet Kostova - Kradljivci Labudova

Izvor: NC magazin, 23.Avg.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabet Kostova - Kradljivci Labudova



Roman Kradljivci Labudova autorke Elizabet Kostove, novo je izdanje izdavačke kuće Alnari.

Ovo je neodoljiva priča o umetnosti i opsesiji koja traje vekovima. Misterija koja se proteže preko kontinenata i vekova. Ljubavna priča koja prevazilazi sva očekivanja.


Ugledni slikar Robert Oliver uništava vredno platno u Nacionalnoj umetničkoj galeriji. Šta je nateralo umetnika da uništi nešto što i njemu predstavlja dragocenost? „Učinio sam to zbog nje“, bilo je sve što je Oliver rekao.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Novo izdanje iz "Alnarija"

Izvor: B92, 23.Avg.2010

Izdavačka kuća "Alnari" ovih dana je objavila je knjigu "Kradljivci labudova’’ autorke Elizabet Kostove...Nova knjiga Elizabet Kostove je, kako je izdavač saopštio "neodoljiva" priča o umetnosti i opsesiji koja traje vekovima, misteriji i ljubavi koja se proteže preko kontinenata i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.