Edin Škorić: I ja sam jedan od proteranih iz Hrvatske, hvala Srbijo!

Izvor: Story, 05.Avg.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edin Škorić: I ja sam jedan od proteranih iz Hrvatske, hvala Srbijo!

Poznati odbojkaš izazvao je buru na društvenim mrežama svojim emotivnim i iskrenim stavom

Edin Škorić, foto: Ivan Dobričić

Poznati sportista i odbojkaški reprezentativac Srbije Edin Škorić rođen je u Bihaću, u Bosni. Tamo je živeo do druge godine, a onda se njegova porodica preselila u Zagreb gde su živeli dok Edin nije napunio 16. Zbog rata su bili prinuđeni da se presele u Beograd, gde je Edin potpisao i svoj prvi profesionalni ugovor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Saznajte bez čega Edin Škorić ne bi mogao da živi.

Povodom godišnjice Oluje, Škorić se oglasio na društvenim mrežama i dirljivim postom zahvalio se Srbiji na gostoprimstvu.

pic.twitter.com/VEq0aO3rX4

— Edin Škorić (@EdinSkoric) August 4, 2015

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Edin Škorić: Hvala Srbijo!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2015

Bivši odbojkaški reprezentativac naše zemlje Edin Škorić izazvao je veliku buru na društvenim mrežama emotivnim pismom u kojem se zahvaljuje Zvezdi i Srbiji, što su ga prihvatili kada je proteran iz Hrvatske posle zločinačke akcije "Oluja"...- Jedan sam od proteranih iz Hrvatske pre 20 godina....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.