EXIT pokreće zimski festival na olimpijskoj Jahorini!

Izvor: Story, 16.Okt.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT pokreće zimski festival na olimpijskoj Jahorini!

Velike žurke na snežnim stazama od 15. do 18. marta 2018. Velika Exitova festivalska porodica od sledeće godine brojaće još jednog člana! Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu posle i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokreće novi festival koji će biti ... The post EXIT pokreće zimski festival na olimpijskoj Jahorini! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

EXIT pokreće zimski festival na olimpijskoj Jahorini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2017

Velike žurke na snežnim stazama od 15. do 18. marta 2018...Velika Exitova festivalska porodica od sledeće godine brojaće još jednog člana! Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu posle i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokreće novi festival...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.