Други дан “EXIT“-а донео разноврсне музичке жанрове и извођаче ( ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 10:12

Други дан “EXIT“-а донео разноврсне музичке жанрове и извођаче ( ФОТО)

Други дан EXIT-a био је обогаћен енергичним наступима на главним бинама фестивала. Упркос променљивом времену, посетиоци су уживали у широком спектру музичких жанрова и извођачима који су их забављали током вечери. Фото: Градске инфо Највећи магнет на Main stage-у био је наступ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << познатог продуцента и ди-џеја Skrillex-a.
Његов сет је привукао огромну публику која је са одушевљењем прихватила његове карактеристичне електронске звукове и енергичну изведбу. Skrillex је успео да створи атмосферу екстазе и плеса међу присутним посетиоцима.
С друге стране, на Dance Areni, Ерик Приц је одушевио публику својим музичким путовањем испуњеним мелодичним и прогресивним house звуком.
Његов наступ је био праћен визуелном продукцијом, додатно доприносећи атмосфери узбуђења и еуфорије на подијуму. Поред њега, посебно треба поменути и наступ Space Motiona који је својим сетом доносио еклектичну мешавину електронских ритмова и хипнотичних мелодија.
Поред наведених и остали извођачи су такође пружили изузетне наступе. Разноликост музичких жанрова и стилова обезбедила је разноврстан доживљај за посетиоце, а свака бина је била обележена својим јединственим звуком и енергијом.
Како је протекло друго вече фестивала погледајте у нашој фото-галерији:
Prva namenski građena ustanova kulture na našim prostorima – Spomen-zbirka Pavla Beljanskog (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Други дан “EXIT“-а донео разноврсне музичке жанрове и извођаче ( ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.