ENRIKE IGLESIJAS ISPALIO BRITNI SPIRS

Izvor: Kurir, 30.Mar.2011, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENRIKE IGLESIJAS ISPALIO BRITNI SPIRS

NJUJORK - Enrike Iglesijas se neće pridružiti Britni Spirs na njenoj turneji iako je pevačica to najavila.

Britni Spirs je u utorak ujutru, gostujući u emisiji "Dobro jutro, Ameriko", izjavila da će na turneju krenuti zajedno sa Iglesijasom. Pevačev predstavnik je, međutim, u saopštenju poslatom agenciji AP, naveo da njegov klijent i Britni Spirs neće zajedno ići na turneju "uprkos ranijim izjavama zasnovanim na razgovorima o mogućem (zajedničkom) putovanju".

Dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se i da je Iglesijasu "veoma žao zbog zabune koju je mogao da izazove kod bilo koga". Enrike Iglesijas je trenutno na evropskoj turneji. Britni Spirs je juče objavila sedmi album, "Femme Fatale". Njena američka turneja počinje 17. juna u Sakramentu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.