EMINEMU I LEJDI ANTEBELUM PO PET NOMINACIJA ZA AMA NAGRADE

Izvor: Kurir, 13.Okt.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMINEMU I LEJDI ANTEBELUM PO PET NOMINACIJA ZA AMA NAGRADE

LOS ANĐELES - Eminem i "Lejdi Antebelum" (Lady Antebellum) imaju najviše - po pet - nominacija za Američke muzičke nagrade (American Music Awards - AMA), dok Lejdi Gaga ima samo dve nominacije.

Tinejdžerska senzacija Džastin Biber (Justin Bieber) je kandidat za nagrade u četiri kategorije, a Kejti Peri (Katy Perry), Keša (Kesha), B.o.B i Ašer (Usher) su nominovani u po tri kategorije.

Eminem i Biber su rivali u kategoriji omiljeni pop/rok umetnik i album, a reper je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nominovan i za omiljenog umetnika, za album i u rep/hip-hop kategoriji.

Uz Eminema, Biber, Kejti Peri, Keša i Lejdi Gaga su takođe kandidati za umetnika godine.

"Lejdi Antebelum" ima nominacije u kategorijama omiljeni bend, duo ili grupa u pop/rok i kantri kategorijama, zatim za kantri album, omiljenog savremenog umetnika za odrasle i za nagradu za najbolje nove umetnike.

Nominacije su napravljene na osnovu lista najprodavanijih numera i evidencije o emitovanju na radiju i internetu. Obožavaoci glasaju onlajn, a 38. dodela nagrada AMA je 21. novembra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.