Izvor: Luftika.rs, 26.Mar.2023, 16:32

Džordž Kluni prijateljima podelio po milion $, godinu dana kasnije život mu je sve vratio

Poznati holivudski glumac Džordž Kluni progovorio je konačno o jednoj staroj priči iz svog života o kojoj se dugo šuškalo i nagađalo.
Glumčev blizak prijatelj i poslovni partner Kazamigosa Rande Gerber još 2017. godine je pokrenuo priču o koferima punim para, ali ovo je prvi put da se glumac sam raspričao na ovu temu. Srećom po njegove prijatelje, ova legenda nije šala – samo nesvakidašnji način da se kaže „hvala“.
– Amal i ja smo se tek upoznali, još uvek nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << izlazili – započeo je Kluni prisećajući se svog načina razmišljanja te 2013.
– Bio sam samac. Svi smo starili. Imao sam 52 ili tako nešto, a većina mojih prijatelja je i starija od mene. I pomislio sam, ono što imam to su ovi momci, koji su mi svi, tokom perioda od 35 godina, pomogli na ovaj ili onaj način – rekao je, nabrajajući sve što su njegovi prijatelji učinili za njega.
– Pomagali su mi kad god mi je bila potrebna pomoć tokom svih ovih godina. Pomagao sam i ja njima. Svi smo dobri prijatelji – izjavio je.
– I mislio sam, znaš, bez njih ne bi bilo ničega od ovoga danas. Svi smo zaista bliski, i samo sam razmišljao da ako me udari autobus, svakako su svi u testamentu. Pa zašto, je*ote da čekam da me udari autobus?
Tako je Kluni nabavio kombi sa oslikanim natpisom „Cvećar“ sa strane i pokupio gotovinu sa lokacije u Los Anđelesu. Pored „nekoliko momaka iz obezbeđenja koji su bili prestrašeni “, glumac je ugurao novac u 14 kofera. Ovakav plan podesća na jednu od njegovih pljački iz filma „Ocean’s Eleven“.
Nakon što je utovario sav novac, Kluni je zamolio svoje prijatelje da dođu sledećeg dana.
– Podigao sam mapu i pokazao na sva mesta na svetu na koja sam mogao da idem i sve stvari koje sam mogao da vidim zahvaljujući njima – objasnio je glumac.
– I onda sam rekao: ‘Kako se odužiti takvim ljudima?’ i dodao : ‘O, dobro: šta kažete na milion dolara?’ najinteresantniji deo oko toga je bio: To je se sve dešavalo 27., 28. septembra – rekao je.
– Godinu dana kasnije, 27. septembra, sasvim slučajno, bio je dan kada sam se oženio.
Gerber je govorio o tom neverovatnom iskustvu u emisiji „Headliners“ 2017.
– Džordž počinje da govori: ‘Slušajte, želim da znate koliko ste mi značili i koliko mi značite u mom životu’ – dodaje Gerber.
– Došao sam u LA, spavao sam na tvom kauču. Tako sam srećan što vas imam u svom životu i ne bih mogao biti tu gde sam danas bez svih vas. Dakle, bilo mi je zaista važno da, dok smo još svi zajedno, uzvratim. Zato želim da svi otvorite svoje kofere.
Biznismen je rekao da su svi Klunijevi prijatelji bili „u šoku“ nakon što su videli njihove milionske poklone u gotovini, za koje je glumac rekao da je već platio porez.
– Jedan prijatelj je radio u baru u Teksasu na aerodromu, pokušavajući samo da izdržava svoju porodicu – rekao je Gerber.
– Svaki dan vozi bicikl na posao. Mislim, ovo su momci koji su se brinuli o Džordžu i sada im vraća.
Gerber, koji je oženjen Sindi Kraford i sam ima svoje uspešne poslovne poduhvate, rekao je da je u to vreme pokušao da vrati novac Kluniju ali glumac ga nije hteo ni da čuje.
– Povukao sam ga u stranu i rekao: ‘Apsolutno ne uzimam ovaj milion dolara'“, a onda je Džordž rekao- „Odmah da kažem: „Samo ću da da dodam još jedan uslov, ako Rande ne uzme milion dolara, niko neće dobiti svoj novac“.
Izvor: Stil
Zbog rata je pobegla iz rodne zemlje, životnoj priči Amal Kluni divi se ceo svet

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.