Džordž Kluni otkrio čime ga je osvojila Amal

Izvor: Story, 08.Maj.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni otkrio čime ga je osvojila Amal

Poznati par u braku je već osam meseci, a Kluni je naglasio da postoji nekoliko razloga zbog kojih se zaljubio u Amal.

Foto: Profimedia

Amal i Džordž Kluni zablistali su na  Met Gala u Njujorku, a čini se kako je zgodni glumac i više nego opčinjen ženinim stilom.

-Super mi je to jer je uvek, otkad sam je upoznao, imala taj ekscentrični i zanimljivi smisao za modu- otkrio je poznati stari zavodnik za ET.

-Ona se lepo oblači i kad ima 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << slučajeva na kojima radi, a usput je predavala i na Kolumbiji, a i dalje je govorila 'Želim nositi tu haljinu'. Ludo je to... ima odličan ukus-  dodao je Džordž.

Nakon smisla za modu, holivudski zavodnik otkrio je koji je još razlog zbog čega je odlučio da upravo Amal postane njegova supruga:

-  Prekrasno je ljudsko biće. Brižna je i jedna je od najpametnijih osoba koje sam upoznao. I ima odličan smisao za humor-  opisao jeDžordž svoju dragu.

No, ipak postoji jedna stvar oko koje se baš ne slažu - sport.

-Pratim sport i to nju veoma nervira  jer sam je  malo navukao na March Madness", rekao je.

Izvor: Jutarnji.hr

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kluni otkrio čime ga je sve osvojila Amal

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2015

Džordž Kluni je naglasio da postoji nekoliko razloga zbog kojih se zaljubio u Amal, sa kojom je osam meseci u braku...- Super mi je to jer je uvek, otkad sam je upoznao, imala taj ekscentrični i zanimljivi smisao za modu. Ona se lepo oblači i kad ima 11 slučajeva na kojima radi, a usput je predavala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.