Dženifer: Samo jedna žena mogla bi da nam pokvari planove za venčanje

Izvor: Story, 21.Jan.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer: Samo jedna žena mogla bi da nam pokvari planove za venčanje

Dženifer Aniston već dve godine verena je za Džastina Terua, pa se sve češće pokreče pitanje oko organizovanja venčanja. Sada je otkrila zbog čega se planovi sporo odvijaju.

Foto: Profimedia

Dženifer i Džastin žele malu svadbu, koja će proteći bez velike pompe, ipak,ostoji jedna žena koja bi mogla sprečiti njihovu ideju o mirnoj svadbi.

Glumica je  priznala  kako bi mirna ceremonija, kakvu oni žele, izbacila mnoge ljude iz takta. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pitanje je li zaista ozbiljna kad je rekla da ne želi raditi veliku dramu oko svadbe, rekla je:

- Naravno, obavili bismo to na miran način, alo pogodilo bi brojne ljude, naročito Džastinovu majku - kaže glumica u intervjuu za Hollywood Reporter

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.