Dženifer Lopez: Naučila sam da volim sebe

Izvor: Story, 07.Nov.2014, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez: Naučila sam da volim sebe

Poznata pevačica objavila je knjigu pod nazivom Prava ljubav u kojoj opisuje svoje ljubavne veze

Dženifer Lopez, Instagram: foto

Knjiga Dženifer Lopez završena je prošle godine ali je pevačica čekala pravi trenutak da je objavi. U knjizi simboličnog naziva - Prava ljubav, Dženifer govori o intimnim stvarima iz svog života.

Ova knjiga nije o mojim bivšim momcima već o meni, o tome kako sam shvatila mnoge stvari, kako sam bila usamljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i nisam se osećala dobro - rekla je Dženifer u intervjuu za E News.

Najteže je podnela raskid sa Benom Aflekom. Nakon toga ušla je u vezu sa Markom Entonijem koji joj je na početku zabavljanja rekao da će biti njegova žena jednog dana.

45-godišnja pevačica sada kaže da je naučila dosta iz svoje prošlosti.

Naučila sam da moram da brinem o sebi, da volim sebe. Uvek sebi morate biti najvažniji u životu, jer ako to ne radite, kako ćete onda voleti nekog drugog? - upitala je Dženifer.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.